CE Llançà 0 – 6 AD Guíxols: “Reacció per la porta gran”

Els de Toni Sánchez deixen enrere el petit sotrac de resultats amb una victòria contundent a domicili que els fa una mica més líders.

El Guíxols necessitava reaccionar després d’encadenar tres jornades consecutives empatant i ho va fer, i de quina manera. Per aconseguir-ho, el tècnic Toni Sánchez va fer una sacsejada tàctica per canviar la dinàmica de joc que portava l’equip, sobretot ofensivament. Poca cosa van poder fer els locals davant l’allau d’ocasions de què van disposar els ganxons, que van afluixar l’accelerador l’última mitja hora de joc.

El Guíxols va sortir per feina, però aquesta vegada no va tenir compassió del rival com en partits anteriors, i que tant l’havia perjudicat. Ja al minut 9, Brice va obrir la llauna després de fins a 3 rebots a l’interior de l’àrea. Pocs minuts després, Bilal hauria pogut fer el gol de la temporada amb un espectacular remat de xilena. El domini ganxó va ser absolut durant tot el partit, davant un Llançà que intentava llançar tímids contraatacs sense generar perill.  A la mitja hora de joc, Sandy va rebre una pilota a l’interior de l’àrea, i amb un moviment ràpid de cos va engaltar un potent xut creuat que va tocar el pal i va entrar a la porteria de Marc Deu. Abans de la mitja part, Omar va poder fer el tercer, però el porter local li va guanyar la partida a l’u contra u.

L’inici de la segona part del Guíxols va ser fulgurant. Al minut 48 Denilson va recuperar una pilota lluny de l’àrea local, i sense pensar-s’ho va enviar un míssil que va sorprendre el porter llançanenc, que estava avançat. Els locals van protestar la jugada per possible falta del jugador en recuperar la pilota, però el col·legiat, molt ben col·locat, va encertar deixant continuar el joc. Un minut més tard, una nova jugada polèmica que va acabar de descentrar el Llançà, quan un jugador local va pentinar amb el cap una passada de Pol Mitjà a Brice, que va marcar el quart. L’assistent va senyalar posició antireglamentària del davanter ganxó, però l’àrbitre va donar validesa al gol interpretant que la pentinada del jugador llançanenc habilitava la seva posició. Els locals van protestar ostensiblement la decisió, però de res va servir i va pujar el gol al marcador. El Guíxols va continuar amb el seu partit, i al minut 60 Sandy va rematar amb el cap una excel·lent centrada de Diego Zayas, marcant el cinquè gol del partit. Només tres minuts més tard, Denilson va posar la cirereta al partit amb un espectacular gol des del mig del camp, superant novament Marc Deu amb una vaselina. El Guíxols va treure el peu de l’accelerador l’última mitja hora de joc, on els locals van intentar, sense èxit, posar en perill la porteria de Gurt. Marçal, a la recta final del partit, hauria pogut marcar el setè, però ho va evitar el porter salvant l’u contra u amb el jugador ganxó.

Victòria còmode dels jugadors de Toni Sánchez, que van tornar a recuperar bones sensacions de cara al gol, i marxen a la parada d’aquesta setmana amb els deures fets. El pròxim partit, diumenge 15 de desembre al Josep Sunyer contra el Blanes.

CE Llançà: Marc Deu, Morad (Maestre, 64′), Pons, Damià, Víctor, Eladio (Alonso, 60′), Chacon (Hamza, 75′), Serra, Gabriel, Ballart (Garcia, 60′) i Fortea (Adrià, 64′).

AD Guíxols: Gurt, Aitor, Toumani, Lanzas (Guillem, 55′), Bilal, Pol Mitjà (Diego Zayas, 55′)(Marçal, 62′), Callicó, Omar, Denilson (Michel, 65′), Sandy (Montero, 65′) i Brice.

Gols: 0-1 Brice (9′), 0-2 Sandy (31′), 0-3 Denilson (48′), 0-4 Brice (50′), 0-5 Sandy (59′), 0-6 Denilson (62′).

Àrbitre: Sr. Gou Marly. TG al local Pons; i als visitants Denilson i Michel.