El Municipal Josep Suñer i Arxer

La inauguració del Camp Municipal de “Mascanada” es va fer el dia 8 d’agost de l’any 1987. L’estrena l’organitzaren l’Ajuntament amb la col·laboració de l’A.D. Guíxols, U.D. Vilartagues, Penya Sport i Penya “cafeteria Catalunya”. Els primers a saltar al terreny de joc foren els jugadors del Futbol Base del Guíxols, acompanyats dels seus entrenadors i delegats, amb la seva bandera al davant. El mateix van fer, tot seguit, els del Vilartagues i la Penya Sport. Una vegada tothom va ser a dins del camp, hi entraren l’alcalde Josep Vicente; el diputat a Corts i cap de l’oposició Josep López de Lerma; alguns regidors encapçalats pel d’esports Josep Melcior Muñoz; el tinent d’alcalde Toni Juanals i els presidents de les quatre entitats futbolístiques que van col·laborar en la inauguració. Després d’un breu parlament del batlle, foren dues seleccions les que jugaren el partit d’estrena (1-1) i en va fer el xut d’honor l’exregidor d’esports Toni Juanals.

Va ser l’octubre de 1994, després de la mort del president Josep Suñer, quan el vicepresident Albert Valls va proposar canviar el nom de l’estadi en el seu honor, ratificat pel Ple Municipal de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 

Ens podeu trobar a la Ronda Narcís Massana 100 de Sant Feliu de Guíxols:

Fotos: “Blaugrana, vermell, verd i carbassa. El futbol a Sant Feliu de Guíxols: 1985-1999” , Jordi Sunyer i Capella (2003)