AD GUÍXOLS 1-1 SANT PRIVAT: COMENCEM A SUMAR MINUTS

El Guíxols es va estrenar ahir en el primer partit de pretemporada contra un combatiu Sant Privat. Tot i portar només una setmana d'entrenaments, els ganxons van mostrar bons minuts de joc.

Primera setmana de pretemporada acabada. Ahir, sota una intensa calor a la capital gironina, el Guíxols de Toni Sánchez va jugar el primer partit de preparació davant el Sant Privat, de Tercera Catalana. Un total de 21 jugadors van participar amb la samarreta blaugrana, alguns d’ells a prova, i d’altres com Marc Múrcia, Xavi Busquets o Osky que han començat la pretemporada amb el Guíxols abans d’incorporar-se als entrenaments del Vilartagues la setmana que ve. Per altra banda, van debutar totes les noves incorporacions: Gurt, Umar, Omar, Pol Mitjà, Guillem Bachs i l’últim en arribar, el davanter Sanding. Lanzas i Riki, en fase de recuperació tots dos, i Toumani, amb molèsties, van ser baixa pel partit.

Bones sensacions durant aquests primers minuts de temporada. Davant un Sant Privat molt intens i ben ordenat, el Guíxols de Toni Sánchez va ser el clar dominador del partit, però la falta d’encert a l’última passada no va permetre traduir aquest domini en ocasions clares de gol. Un gol anul·lat a Bilal per clar fora de joc, i un mà a mà que va salvar Marc Solé, van ser les accions més destacables del primer temps. Ja a la segona part, i amb un onze totalment diferent, els blaugranes es van avançar amb un col·locat xut des de la frontal de l’àrea de Carles Callicó. Pocs minuts després, però, en un malentès defensiu, el Sant Privat va aconseguir marcar l’empat a 1 definitiu.

Bon partit de preparació que ens servirà per acumular treball físic i començar a assolir alguns conceptes tàctics.

El pròxim partit, dimecres que ve a Sant Gregori.

Onze de la primera part: Marc Solé, Bilal, Umar, Àlex Castelló, Diego Zayas, XAvi Busquets, Amós Gasca, Pol Mitjà, Osky, Omar i Sanding.

Onze de la segona part: Gurt, Aitor, Umar, Eloy Gámez, Marc Múrcia, Musa, Guillem, Callicó, Álvaro, Brice i Marçal.