8Sep PRÈVIA AD GUÍXOLS – UD CASSÀ: ARRIBA LA HORA DE LA VERITAT

El Guíxols debuta aquest diumenge contra el Cassà, a les 5 de la tarda, al Josep Sunyer.

 

Després d’una pretemporada on l’equip guixolenc ha rendit a un gran nivell contra rivals de major categoria, els blaugranes volen certificar les bones sensacions que té l’equip i posar els tres primers punts al sarró. Dues baixes tindrà Toni Sánchez per lesió, les dels lesionats Lanzas i Riki.

 

La UD Cassà, un rival sempre complicat.

El primer rival serà un vell conegut, el Cassà, un equip que sempre ha estat un ós dur de rosegar pels ganxons. No cal anar gaire lluny per veure l’últim precedent, la temporada passada, quan el Cassà va emportar-se els tres punts del Josep Sunyer gràcies a un solitari gol de Guillem Bachs, actualment a les files del Guíxols. L’equip cassanenc ha patit baixes importants aquest estiu, però ha incorporat jugadors molt joves i de qualitat. La gran incògnita d’aquest Cassà és la participació d’alguns dels seus millors jugadors, que no han pogut exercitar-se amb normalitat durant la pretemporada, com Massegur, Rabasseda, Restrudis o Devia, entre d’altres. Molt irregular l’equip blanc-i-blau en els seus partits de preparació, amb cinc derrotes (Llagostera “B”, Mataró juvenil, Begur, Comacros i  Girona “B”), un empat (Tossa) i dues victòries (Sant Ponç i Vilasacra).

 

La plantilla de l’AD Guíxols.

Porters: Gurt (Lloret) i Bayona (Escaldes); defenses: Riki, Lanzas, Bilal, Castelló, Toumani, Aitor (Palamos CF juvenil), Umar (UE Quart), Eloy Gámez i Diego Zayas; migcampistes: Guillem (UD Cassà), Pol Mitjà (UE Tossa) , Michel (Vilartagues CF), Callicó, Amós Gasca i Musa; i davanters: Omar (UD Cassà), Sanding (Itàlia), Brice, Montero (UE Caldes) i Juanola.

Cos tècnic: entrenador, Toni Sánchez; 2n, Sergio Pedregosa i David Antó, que treballarà com a nou membre del cos tècnic; fisioterapeutes, Albert Trayter i Ivan Quesada; com a delegat, Micky Quesada i com a utiller Jose.

Han sigut baixa: Marc Solé, Donat, Kuhn, Sanku, Xavi Mora, Marc Feixas, Toribio, Cantero, Carlos Zayas i Aguiló. 

JOSEP SERRATS.

Desde domingo 08/09 a las 17:00 hasta el domingo 08/09 a las 19:00

Camp De Futbol Mascanada Josep Suñer I Arxer, Ronda Narcís Massanas, San Felíu de Guixols, España