AE SANT GREGORI 1 – 4 AD GUÍXOLS: TIREN DE PACIÈNCIA

El Guíxols de Toni Sánchez va aconseguir la primera victòria de la pretemporada contra un Sant Gregori molt exigent.

El Guíxols va disputar dimecres al vespre el segon amistós de pretemporada al camp de l’AE Sant Gregori, de Tercera Catalana. En un partit on Toni Sánchez no va poder comptar amb Musa, Riki ni Lanzas, l’entrenador blaugrana va tornar a donar 45 minuts a tots els integrants de la plantilla, a més de Michel, jugador del Vilartagues. El porter Marc Solé va descansar per aquest partit, deixant el seu lloc a Joan Bayona, que està fent la pretemporada amb l’equip ganxó.

El partit va ser molt exigent pels guixolencs, davant un rival molt intens que es va defensar bé, i aconseguia sortir amb molta rapidesa i perill al contraatac. El pes del partit va ser en tot moment d’un Guíxols que, de mica en mica, va agafant la forma física i es comença a dibuixar com serà aquesta temporada. Tot i avançar-se al marcador, els ganxons van veure com el Sant Gregori empatava amb un clar penal a l’interior de l’àrea, que Gurt gairebé atura. Ja als instants finals del partit, els de Toni Sánchez van fer valer la seva superioritat per golejar un molt bon Sant Gregori que va abaixar els braços.

Les incorporacions ja golegen.

Els quatre gols que va aconseguir ahir el Guíxols van tenir el segell de jugadors que acaben d’arribar el club. A la primera part, va ser Aleix Montero qui va inaugurar el marcador després de recuperar un pilota a l’àrea rival i regatejar el porter. Ja entrada la segona part Michel, que va estar molt actiu, va marcar el segon amb un potent xut creuat des de la frontal. Amb aquest gol el Sant Gregori va abaixar els braços i el Guíxols va gaudir d’incomptables ocasions. Omar, que va afusellar la porteria rival, i Sandy, aprofitant una bona centrada d’Eloy Gámez, van marcar el definitiu 1 a 4.

Onze inicial de la primera part: Gurt, Bilal, Àlex, Umar, Diego Zayas, Toumani, Callicó, Guillem Bachs, Marçal, Aleix Montero i Brice.

Onze inicial de la segona part: Bayona, Aitor, Bilal, Àlex, Eloy Gámez, Pol Mitjà, Amós Gasca, Michel, Aleix, Omar i Sandy.