CD Malgrat 0 – 3 AD Guíxols: “Campions d’hivern”

Ni el fort vent i un rival en forma van poder evitar la victòria blaugrana que els converteix en campions d'hivern al final de la primera volta.


El Guíxols va aconseguir diumenge passat una còmoda victòria a Malgrat que el proclama, simbòlicament, campió d’hivern. El partit, marcat pel fort temporal de vent, va estar dominat de principi a fi pels homes de Toni Sánchez, que es van mostrar superiors i es van adaptar millor a les inclemències meteorològiques. Omar, per partida doble, i Brice van ser els golejadors blaugranes.

Partit trampa el que va disputar diumenge passat el Guíxols. Els de Toni Sánchez visitaven Malgrat després de deixar escapar la victòria a l’últim sospir al Josep Sunyer contra l’Empuriabrava, comprimint una mica més les primeres posicions i quedant sense marge d’error si volia conservar el liderat. A més, visitaven un rival que estava passant per un bon moment de forma i, per si no fos prou, un fort vendaval va dificultar moltíssim la pràctica del futbol que haurien desitjat els dos equips. Però el Guíxols va saber jugar a la perfecció el seu partit. Amb una primera part amb el vent a favor, els ganxons van tenir tancat el rival al seu camp durant els 45 minuts, però els va costar molt transformar aquest domini en ocasions clares de gol. Va ser Omar, rematant de cap al segon pal un córner llançat per Callicó, qui va posar avantatge al marcador abans de la mitja part.

Amb el vent en contra es preveia una segona part on els de Toni Sánchez haurien de patir de valent, però per res va ser així. El tècnic blaugrana va moure fitxa tàcticament i el Guíxols va sorprendre el rival marcant dos gols durant els primers 5 minuts. Brice, aprofitant una acció embolicada a l’interior de l’àrea petita i Omar, culminant una bona jugada col·lectiva, van acabar amb qualsevol aspiració dels locals. El Guíxols va saber jugar amb el vent en contra, i fins i tot va desaprofitar alguna ocasió molt clara per augmentar l’avantatge, davant un Malgrat que es va veure superat i gairebé no va inquietar la porteria de Bayona.

El Guíxols no aconseguia acabar líder al final de la primera volta des de la temporada 1984/85, quan l’equip jugava al grup 1 de l’antiga Primera Regional. Amb aquesta victòria, els blaugranes sumen la 13a jornada consecutiva sense perdre en una Segona Catalana que es preveu frenètica a la segona volta, amb un balanç d’11 victòries, 5 empats i només 1 derrota.

Dissabte vinent iniciem la segona volta al camp de la UD Cassà, penúltim classificat, un camp on històricament sempre ens ha costat molt guanyar.


C.D. Malgrat: Sergio, Sergi, Yeray (Leandro, 82’), Abde (James, 82’), Bilal (Esqueu, 65’) Ayala, Mohammed, Christian, Mahamadu (Carrasco, 65’), Carlos, Kevin.

A.D. Guíxols: Bayona, Aitor (Castelló, 46’), Bilal, Toumani, Diego, Amós, Callicó (Pol Mitjà. 73’), Omar, Guillem (Deni, 46’), Montero (Marçal, 56’), i Brice.

Gols: 0-1 (39’) Omar. 0-2 (47’) Brice. 0-3 (50’) Omar.

Àrbitre: El Ouazghari. T.G.: al visitant Marçal.