19Oct CE BESALÚ – AD GUÍXOLS: “Duel d’altes esferes”

El Guíxols de Toni Sánchez visitarà un Besalú que ha estat una de les grans sorpreses d'aquest inici de temporada.


Dissabte el Guíxols tornarà a viatjar fins a la Garrotxa per visitar l’últim equip garrotxí que li queda, el Besalú. Els de Toni Sánchez hauran de suar de valent si volen aconseguir emportar-se la victòria del camp de l’equip revelació d’aquest inici de temporada. Els besaluencs són, juntament amb el Guíxols, els colíders d’aquesta Segona Catalana amb 13 punts.

Manel Puigvert, l’heroi de Besalú.

Puigvert va arribar a la banqueta del Besalú a la jornada 21 de la temporada passada, després de caure estrepitosament l’equip garrotxí per 7 a 0 al Josep Sunyer. Enfonsats a la penúltima posició, el nou tècnic va ser capaç de capgirar la situació amb un final de lliga espectacular, guanyant 6 dels últims 8 partits i aconseguint la salvació en una última jornada d’infart. L’exentrenador del Camprodón, on va entrenar 14 temporades, es va guanyar el dret de seguir al capdavant de l’equip, i ha continuat amb els bons resultats, fet que li ha permès situar-se a les primers posicions de la classificació.

L’home gol del Besalú té un nom: Martín Aguilar.

El davanter, ex del Camprodon i del Manlleu, és la referència ofensiva del Besalú. Ja ho va ser la temporada passada, que tot i la falta de gol de l’equip besaluenc, va ser capaç de marcar 19 gols i ser el quart màxim golejador de la Segona Catalana Grup 1. Enguany, el davanter besaluenc porta 4 gols en les 6 jornades disputades.

Amós Gasca, baixa sensible per Toni Sánchez.

EL tècnic blaugrana no podrà comptar per aquest partit amb Amós Gasca, peça imprescindible al mig del camp guixolenc. El jugador va veure la vermella directa la jornada passada al Josep Sunyer contra el Bescanó, i el Comitè l’ha sancionat amb un partit de suspensió. Amós havia començat com a titular els 6 partits jugats fins ara.

Desde sábado 19/10 a las 17:00 hasta el sábado 19/10 a las 19:00