28Sep CEF BOSC DE TOSCA – AD GUÍXOLS: PRIMERA PROVA DE FOC

Els de Toni Sánchez visiten un dels camps més complicats de 2cat1 amb confiança d'aconseguir la victòria.

El calendari ha escollit que els de Toni Sánchez juguin dues jornades consecutives a domicili, i a més, a terres garrotxines. La primera parada serà aquest dissabte a Bosc de Tosca, un dels rivals que cada temporada lluita per les posicions capdavanteres, i que fa del seu camp un fortí. La següent serà a Sant Jaume de Llierca, dues sortides que posaran a prova el bon inici dels blaugranes

El Bosc de Tosca, un bloc sòlid i amb experiència.

Els de La Garrotxa, amb pràcticament la mateixa plantilla de les últimes temporades, tornen a ser un dels candidats a ocupar les primeres posicions a la classificació. Amb jugadors amb experiència a la categoria, el Bosc de Tosca es mostra com un equip molt ordenat, compacte i perillós amb espais. Jugadors experimentats com Dorca, Gaitán, Aulinàs, Megías o Valle són només alguns dels noms que formen la columna vertebral de l’equip garrotxí.  Una de les seves armes, el seu camp, on pocs equips aconsegueixen sumar de 3 en 3. Un dels que ho va aconseguir la temporada passada va ser l’equip de Toni Sánchez, que va vèncer per 1 a 3 amb doblet de Sanku i un gol de Callicó.

Els garrotxins, un referent ja de la Segona Catalana.

L’objectiu de l’equip garrotxí és clar: intentar repetir la proesa de lluitar per l’ascens a Primera Catalana, com va passar el 2017. En aquella ocasió, finalment, van caure eliminats pel Castellar a la promoció d’ascens. El Bosc de Tosca s’ha convertit en un fix de les primeres posicions, però els últims anys els hi ha faltat un punt per competir fins al final per alguna de les dues posicions privilegiades. Sense anar més lluny, la temporada passada va aconseguir només 8 punts dels últims 10 partits disputats, fet que els va deixar lluny de tota opció d’atrapar a Guíxols, Bescanó i L’Escala.

El Bosc de Tosca suma una victòria contra el Tossa (4-1), una derrota a Quart (2-1), i l’últim partit no el van poder disputar, a Sant Jaume de Llierca, per les fortes pluges del cap de setmana.

Toni Sánchez recupera Riki.

Bones notícies pel tècnic blaugrana, que recupera un dels fixos a les seves alineacions. Fins ara Riki no ha pogut disputar un sol minut amb la samarreta blaugrana aquesta temporada, per culpa d’una lesió osteocondral al turmell. La temporada passada Riki va jugar 32 dels 34 partits jugats a Segona Catalana grup 1. Circumstancialment Riki va entrar a la convocatòria, a última hora, però no va participar en la victòria del Guíxols al Quart.

Desde sábado 28/09 a las 16:00 hasta el sábado 28/09 a las 18:00