27Oct Prèvia de l’AD Guíxols – UE Can Gibert: “EL SUNYER HA DE SER UN FORTÍ”

El Guíxols s'enfronta aquest diumenge, a les 5, contra un dels històrics de Segona Catalana, amb la baixa d'Umar i un únic objectiu: que els punts es quedin a casa.

 


Un rival que no ha acabat d’agafar la regularitat.

El Can Gibert, 9è classificat amb 11 punts, visita el Sunyer després d’un inici de lliga on no ha acabat de trobar-se a si mateix. Fins a la jornada 6, els gironins tenien un bagatge de 2 victòries, 2 empats i 2 derrotes, amb només 5 gols a favor. A més, resultava sorprenent que el Can Gibert, un equip que històricament s’ha fet fort al seu camp, aquest inici de temporada no hi havia aconseguit guanyar, sumant un empat (Amer) i dues derrotes (Malgrat i Tossa). Tot i això, l’equip entrenat per Gerard Lechuga va aconseguir la jornada passada trencar amb aquesta mala ratxa com a local, i va guanyar al Bosc de Tosca per 5 a 3.

La dupla Flores-Arjona: una línia ofensiva de luxe.

El Can Gibert és un equip amb molt bons jugadors, però cal ressaltar el poder ofensiu dels de Lechuga. I és que els gironins tenen dos dels davanters més golejadors de la província les últimes temporades: Jose Flores i Raul Arjona. Sense anar més lluny, entre els dos sumen 9 dels 10 gols que ha aconseguit el seu equip aquestes primeres 7 jornades. Jose Flores, ex del Llagostera, Palamós i L’Escala, porta 5 gols aquesta temporada, i arriba al partit després d’aconseguir un hat-trick contra el Bosc de Tosca. Jugador tècnic, que protegeix molt bé la pilota i sap jugar d’esquena a porteria, és una garantia de gol, i la temporada passada va ser el tercer màxim golejador amb 20 dianes. L’altre component de la dupla és Raul Arjona, experimentat davanter que tot i començar des de la banqueta 4 dels 7 partits jugats fins ara, ha estat autor de 4 gols. Alguns d’ells han estat vitals perquè el seu equip sumés punts, com el gol de l’empat al camp del Cassà, o el que va marcar en temps de descompte a Quart (0-1). Ex jugador de Girona “B”, La Jonquera, Farners i Caldes, on la temporada passada va aconseguir 13 gols.

Toni Sánchez recupera Amós Gasca, però perd Umar.

Per segona setmana consecutiva Toni Sánchez perdrà una peça bàsica, fins ara, a les seves alineacions. Si la setmana passada va ser Amós Gasca, per la seva expulsió contra el Bescanó, aquesta setmana no podrà comptar amb Umar, central que havia estat titular tots els partit de lliga i que va ser expulsat a Besalú per doble amonestació. Té diverses alternatives el tècnic blaugrana per suplir aquesta baixa, com Àlex Castelló o Bilal, dos jugadors que ja van ser titulars l’última jornada i van estar a un gran nivell.


La resta de la jornada 8 de Segona Catalana Grup 1 és la següent:

Desde domingo 27/10 a las 17:00 hasta el domingo 27/10 a las 19:00