22Sep PRÈVIA DE L’AD GUÍXOLS – UE QUART: “NO VAL A BADAR”.

El Guíxols de Toni Sánchez no es pot fiar d'un Quart que ja ens va posar contra les cordes la temporada passada.


Partit trampa pels blaugranes aquest cap de setmana. Després de les dues primeres jornades on el Guíxols ha mostrat un nivell molt alt, sobretot ofensivament, arriba aquest diumenge un partit contra un rival dels que no et pots fiar. La UE Quart ja va posar problemes als de Toni Sánchez la temporada passada al Josep Sunyer, on van arribar a igualar un 2 a 0 a favor dels guixolencs, i només un gol als instants finals del partit va permetre que els punts es quedessin a Sant Feliu. Tampoc ho va tenir fàcil el Guíxols al Municipal Guadenci Sellés, quan s’estava jugant les possibilitats d’ascens. Un solitari gol de Sanku va permetre als de Toni Sánchez guanyar el partit i continuar somiant amb la Primera Catalana.

 

La Ue Quart, amb els ànims crescuts després de la victòria contra el Boscdetosca.

El Quart va ser un dels nouvinguts a la categoria la temporada passada, però això no va ser obstacle perquè completés una magnífica temporada. Els quartencs van acabar en 7a posició, lluny de les places de descens, tot i fer un mal final de lliga. Enguany, l’objectiu de l’equip és consolidar-se a la categoria, i per fer-ho ha mantingut gran part de la plantilla. A més, han incorporat alguns jugadors importants, com “Guti”, que torna al Quart després del seu pas pel Caldes, o Moussa Touray, davanter ràpid i fort que s’ha convertit en el referent en atac.

Després d’una derrota ajustadíssima contra el Sant Jaume a domicili en el primer partit de lliga (3-2), el Quart va ser capaç de derrotar el Boscdetosca aquesta passada setmana al Gaudenci Sellés (2-1). Els quarterencs es va mostrar com un equip molt perillós al contraatac, amb jugadors molt ràpids i desequilibrants en atac com Konteh i Touray. Àngel Roig tindrà una baixa sensible per aquest partit, la de Pinto, que va veure targeta vermella contra el Boscdetosca i el Comitè l’ha sancionat amb 2 partits.

 

Desde domingo 22/09 a las 17:00 hasta el domingo 22/09 a las 19:00

Camp De Futbol Mascanada Josep Suñer I Arxer, Ronda Narcís Massanas, San Felíu de Guixols, España