Prèvia del Sant Jaume – Guíxols: “TOCA PASSAR PÀGINA”

El Guíxols torna a visitar terres garrotxines per segona setmana consecutiva amb la intenció d'oblidar la derrota a Bosc de Tosca.


Sant Tornem-hi. Els de Toni Sánchez tornen a jugar aquest dissabte a domicili, i novament a La Garrotxa, aquesta vegada contra el Sant Jaume de Llierca. L’objectiu dels blaugranes és clar: passar pàgina de l’última derrota. I per aconseguir-ho, res millor que continuar amb la línia de joc que portava l’equip i intentar sumar 3 punts davant un rival que ha començat molt bé la temporada.

El Sant Jaume, un equip jove de molta qualitat.

Filial de la UE Olot, el Sant Jaume treballa amb la finalitat de donar sortida a futbolistes joves de la demarcació i preparar-los perquè, si es dóna el cas, puguin fer el salt a l’equip olotí. La seva idea principal de joc parteix del bon tracte de la pilota, però la seva gran virtut és la il·lusió i ambició dels seus joves jugadors. I perquè la seva metodologia i el seu concepte de joc estigui en sintonia amb el del primer equip, el tècnic Joan Sánchez té treballant al seu costat el capità de l’Olot, Hèctor Simon, exjugador del Girona, Sabadell i Oviedo entre altres. El Sant Jaume jugarà la tercera temporada consecutiva a la Segona Catalana, després que la passada l’acabés amb una meritòria 6a posició a la classificació. Actualment ocupa la 5a posició amb 7 punts, però amb un partit menys (contra el Bosc de Tosca). Tindrà una baixa per sanció aquesta setmana Joan Sánchez, la d’Albert Julià, expulsat la setmana passada a Llançà.

Ibra, el referent de l’atac.

Podríem destacar molts dels jugadors del Sant Jaume per la seva qualitat, però cal destacar-ne un, el seu davanter Ibra. La principal referència en atac, Ibra és un jugador versàtil i amb molta mobilitat, capaç de jugar entre línies per associar-se, protegir la pilota d’esquena a porteria o buscant espais a l’esquena de la defensa rival. Jugador fort i molt complet tècnicament, la seva principal virtut és el bon olfacte golejador. Ibra va ser el màxim golejador del seu equip la temporada passada amb 16 gols, i enguany en porta 1 en tres partits.

Un camp especial per a Toni Sánchez.

El Municipal de sant Jaume de Llierca va ser el primer camp on el tècnic va seure a la banqueta guixolenca. Va ser la temporada 2017/18, amb la destitució de l’entrenador Gerard Llandrich després d’un mal inici de temporada que va portar l’equip en zona de descens. Toni Sánchez va agafar la direcció de l’equip la mateixa setmana que vam visitar, per primera vegada, el Sant Jaume, recentment ascendit a la categoria. El Guíxols només va poder esgarrapar un punt en aquell partit, gràcies a un gol de Fabio al minut 84. No ha perdut mai Toni Sánchez a la banqueta del Guíxols contra el Sant Jaume, acumulant 2 empats i 2 victòries en els 4 partits disputats.