UE Camprodon 1 – 3 AD Guíxols: “Amb paciència es guanya el cel”.

El Guíxols tira de paciència per superar un voluntariós Camprodon que va anar perdent forces amb el pas dels minuts.

Aquest passat dissabte el Guíxols va aconseguir una important victòria al camp del Camprodon, equip situat a la part baixa de la classificació, però que els va mantenir a ratlla fins que les forces ho van permetre. Els ganxons, més efectius que espectaculars, van tirar de paciència per resoldre a l’últim quart d’hora un partit encallat sense gaires ocasions de gol. Amb aquesta victòria, el Guíxols segueix líder, i augmenta fins als 3 punts la diferència amb els perseguidors.

El partit va començar bé pels interessos dels guixolencs, que van aconseguir avançar-se amb una mica de fortuna gràcies a un gol en pròpia porteria de Buxasas, que va desviar a la xarxa una rematada de cap d’Umar (2’). El gol va donar un punt de tranquil·litat als de Toni Sánchez, que van veure com durant els primers 45 minuts el Camprodon els plantava cara i aconseguia, en molts moments, el control de la pilota, però sense generar ocasions de gol. Passada la mitja hora de joc, però, la sort se li girà en contra als de Toni Sánchez. En una falta molt dubtosa a la frontal de l’àrea, el llançament de Gainza va colpejar a la barrera, desviant la trajectòria i agafant a contrapeu a Gurt, que va arribar a tocar la pilota però no va poder evitar el gol. Amb l’empat a 1 i un Guíxols que no s’acabava d’agradar es va arribar a la mitja part.

Ja al segon temps, i després d’uns primers minuts on els locals van sortir més entonats que el Guíxols, Toni Sánchez va començar a moure la banqueta, i com ja sol ser habitual, els canvis van donar un altre aire al partit. El Guíxols es va fer amo i senyor de la pilota i va començar a tancar al seu camp un Camprodon que va anar perdent gasolina amb el pas dels minuts. Aleix Montero, amb un remat de cap d’una falta lateral, va posar l’1 a 2 al marcador (76’). I poc després Brice, assistit per Denilson, va marcar el definitiu 1 a 3 (80’) davant un rival cansat que va abaixar els braços.

La pròxima jornada el Guíxols rebrà al Josep Sunyer al Porqueres, segon classificat que està fent molt bon inici de lliga, i que no va aconseguir passar de l’empat a 0 aquesta setmana contra el Bosc de Tosca.

UE Camprodon: Torres, Codina (Lorente, 81’), Angulo, Gil (Morillas, 81’), Buxasas, Galceran, Amargant (Ochoteco, 67’), Gainza, Abde (Gonzalez, 73’), Juanes i Pla (Martínez, 87’).

AD Guíxols: Gurt, Bilal, Toumani, Umar, Marçal (Riki, 46’), Omar (Castelló, 58’), Pol Mitjà (Callicó, 58’), Amós, Denilson (Guillem, 87’), Sandy (Montero, 58’) i Montero.

Gols: 0-1 (2’) Buxasas; 1-1 (35’) Gainza; 1-2 (75’) Montero; 1-3 (80’) Brice.

Àrbitre: Francesc Vidal. TG als locals Pla, Gainza, Buxasas i Galceran; i als visitants Amós i Brice.