UE Marca de l’Ham 0 – 0 AD Guíxols: “No hi ha manera”

El Guíxols marxa una vegada més sense aconseguir guanyar de terres figuerenques i suma el segon empat consecutiu.


El Guíxols va jugar diumenge passat en un camp d’aquells que, amb el pas de les temporades, s’està convertint en una maledicció pels ganxons. Després de dues derrotes en les dues últimes visites, almenys aquesta vegada va aconseguir sumar un puntet en un partit ensopit.

Costa destacar alguna cosa de la primera part per part de tots dos equips. Els de Toni Sánchez no van aconseguir sentir-se a gust i es van deixar emportar pel joc descontrolat dels locals. Pilotades, joc directe i imprecisions van ser la tònica general dels primers 45 minuts, on els figuerencs van estar més còmodes i van tenir a ratlla l’equip ganxó,  creant cert perill en algunes transicions buscant la rapidesa dels seus atacants. El Guíxols va estar molt segur en defensa, però no va aconseguir connectar amb els homes d’atac, i només un xut des de fora l’àrea de Denilson en un contraatac va posar en perill la porteria d’Ureña.

No sabem què va passar durant el descans, però a la segona part es va veure un altre Guíxols. Sobre una gespa que no convida a fer floritures, els de Toni Sánchez van ordenar el seu joc i ben aviat van arribar les primeres ocasions de gol. La primera va ser molt clara, en una rematada de cap d’Umar que Ureña va salvar com va poder quan ja es cantava el gol. Sandy, que va entrar a la mitja part, va tornar a posar a prova el porter local amb un xut llunyà. Ureña es va convertir en el protagonista del seu equip a la segona part, on els locals van acusar l’esforç físic i van anar decaient a poc a poc. L’ex de L’escala va tornar a salvar el seu equip en un xut de falta de Denilson, i Pol Mitjà va tenir a les seves botes el gol de la victòria, però un xut creuat va sortir fregant el pal. El Guíxols va estar bastant millor a la segona part, però no va ser suficient per marxar amb la victòria cap a casa.

Amb aquest segon empat consecutiu, els blaugranes veuen com Amer i Porqueres no fallen i retallen distàncies, però també aconsegueixen sumar 7 jornades seguides sense conèixer la derrota i continuar al davant de la classificació una setmana més.

Aquest diumenge, novament a les 5, ens visita un ex Primera Catalana, el Farners, en un dia especial pel futbol de la nostra ciutat, ja que a partir de les 3 es farà la presentació de tots els equips de futbol ganxó al Josep Sunyer.


UE Marca de l’Ham: Ureña, Escalona, Boiro, Almansa, Iacono (Garcia, 46′), Jawara (Ceballos, 80′), Blanco (Cano, 85′), Morata, Hernandez (López, 87′), Vidal i Mabil.

AD Guíxols: Bayona, Bilal (Omar, 89′), Castelló, Toumani, Umar, Riki, Amós, Pol Mitjà, Denilson, Marçal (Sandy, 46′) i Brice

Àrbitre: Sr Extremera Peña. TG als locals UReña, Vidal i Almansa; i als visitants Riki i Amós.